Boka en härlig vistelse med havsutsikt i Danmark

Vill du spendera härliga semesterdagar i Danmark? Då har du kommit helt rätt. Här tipsar vi om var du hittar hotell och kanske blir ditt val ett strandhotell?

Hotell i Lolland

Vackra Lolland, Danmarks fjärde största ö, lämpar sig alldeles perfekt för härlig semestervistelse. Här hittar du härlig natur och många aktiviteter. Letar du efter ett trevligt hotell i Lolland? Du hittar många mysiga hotell i Lolland, som alla ligger i dessa underbara omgivningar. Ett bra tips är strandhotellet Hages Badehotel som är ett modernt hotell där den skandinaviska designen genomsyrar rummen. Här bor du på ett strandhotell som är byggt på pålar, vilket ger dig en alldeles unik hotellupplevelse. Anledningen till att man har valt att bygga det charmiga badhotellet på pålar är för att kunna bevara naturen. Byggsättet är perfekt då man slipper gräva grunder och förstöra jorden. Ett mycket bra val i till exempel kustområden.

Här befinner du dig alldeles vid havet och kan njuta av den friska havsluften så mycket du vill – det är bara att gå ut på din egna terrass som du har direkt tillgång till från rummet. Härligare än så kan det väl knappast bli? Tänk dig att sitta på terrassen och njuta av så väl soluppgång som alldeles underbara solnedgångar?

Koppla av i natursköna omgivningar

Hotellets alla 124 rum erbjuder en lugn atmosfär. Självklart finns gratis w-fi på rummet och du kan enkelt och smidigt ladda dina mobila enheter vid de USB-uttag som finns vid sängarna. Alla rum har egen toalett och dusch. Vill du ha möjlighet att laga mat när det passar dig? Inga problem – i köket finns spis, kylskåp samt mikrovågsugn.
Skynda dig att boka din vistelse redan i dag! Om du har hund är även den varmt välkommen. Här kommer du garanterat att njuta och kunna koppla av – mitt i denna idyll av natursköna omgivningar.