Sj hackat

SJ har blivit hackade – kunder har blivit av med poäng

SJ har blivit hackade – kunder har blivit av med poäng – Travel News

Allt tyder på att det inte är SJ som hackats, utan det som hänt är att bedragarna har kommit över inloggningsuppgifter från andra sajter som blivit hackade.

Sveriges största affärssajt för reseindustrin

Hackarnas nya hot: Riktar in oss på tågbolag – Expressen

för 6 dagar sedan — SJ uppger att de har en bra beredskap för liknande händelser. … Killnet att de hackat flera tyska flygbolags hemsidor, skriver VG.

Tusentals SJ-kunder hackade – Ny Teknik

Tusentals SJ-kunder hackade

24 jan. 2023 — Tusentals SJ-kunder hackade. Omkring 7000 tågresenärer som köpt sina biljetter med kontokort i s k timkortsautomater har blivit hackade.

Omkring 7000 tågresenärer som köpt sina biljetter med kontokort i s k timkortsautomater har blivit hackade. Ännu har ingen missbrukat kortnumren.

SJ-kunder bestulna på priopoäng – lösenord har läckt ut

SJ-kunder bestulna på priopoäng – lösenord har läckt ut | SVT Nyheter

14 dec. 2018 — SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna.

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

SJ-kunder bestulna på Prio-poäng efter bedrägeri – PC för Alla

13 dec. 2018 — SJ har ingen misstanke om att företagets egna servrar har hackats, utan det ser ut att röra sig om inloggningsuppgifter som även använts på …

SJ har meddelat att bedragare har lyckats stjäla Prio-poäng genom att ta sig in på användares konton. Nu måste alla medlemmar byta lösenord.

Hackade SJ:s app – nu kan han åka gratis – Aftonbladet

Hackade SJ:s app – nu kan han åka gratis

10 nov. 2018 — Sven hackade SJ:s pendlarapp Movingo och kan nu åka gratis tåg. Mot ett gratis årskort är han villig att avslöja säkerhe.

Så kunde Sven hacka SJ:app och åka gratis över hela Sverige och i Stockholms lokaltrafik

Startsida – www.trafikverket.se

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverkets webbplats är …

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverkets webbplats är tillfälligt uppdelad i två delar: trafikverket.se och bransch.trafikverket.se. Du är nu på trafikverket.se som innehåller information som riktar sig till dig som privatperson.

Lär dig att enkelt laga god och ekologisk mat med morot – SJ

1 morot (100 g), i mindre bitar; 1 dl majonnäs; 1-2 vitlöksklyftor, rivna; 2 msk hackad basilika; Salt och peppar. Koka morötterna i salt vatten tills de är …

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

2 rödbetor (200 g), rivna; 4 potatisar (300 g), rivna; 150 g hummus; 50 g hackade valnötter; 40 g solrosskott; Lite rapsolja; Salt och peppar.

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.(TT)

Keywords: sj hackat, sj hackat 2021