Sj gruppbokning

Gruppresor – SJ

Här kan du omboka och avboka tågbiljetter vid gruppresa med SJ. Läs mer om detta och vad som gäller vid återbetalning här!

Ombokning och avbokning av gruppresa – SJ

Välkommen till SJ där du kan hitta billiga tågresor över hela Sverige, …

Särskilda villkor för gruppresor – SJ

Det är möjligt att boka upp till och med 9 resenärer samtidigt. Fyll i stationerna som du vill resa från och till och välj sedan datum för din resa. Klicka på …

Hur bokar jag en resa för flera personer? – SJ

Du kan ringa vår Gruppbokning på 0771-75 75 75 tonval 1, sedan 3 för att få en prisuppgift. Ha en bra dag! … takk så mykket!

SJ AB on Twitter: “@reifag Du kan ringa vår Gruppbokning på …

Trafikverket har driftstörningar i sina system så för tillfället fungerar inte vår app Min resa eller Tåg i tid på sj.se som hämtar information från dessa …

SJ AB – Trafikverket har driftstörningar i sina system så…

Hur har ni resonerat på SJ AB när det är stängt på helger och ombokning av gruppbokning ej kan ske? Tyvärr bil framöver för fotbollslaget. 1 wk Report.

SJ AB – Är du också godistokig? Då har du en kompis i…

Boka din tågresa med Snälltåget till Berlin, Malmö, Stockholm, Vemdalen, Åre. Res bekvämt med våra dagtåg och nattåg och njut av något gott i vår …

Snälltåget: Boka resa

Boka resa | Snälltåget

För prisförslag kontakta SJ Gruppbokning på telefon 0771-75 75 75, eller skicka en förfrågan via www.sj.se › köp resa › rabatter › grupprabatt.

Boka din tågresa med Snälltåget till Berlin, Malmö, Stockholm, Vemdalen, Åre. Res bekvämt med våra dagtåg och nattåg och njut av något gott i vår restaurangvagn.

Idrottsresor – Eken Cup

Startsida för Öresundståg.

Öresundståg: Startsida

Startsida | Öresundståg

Startsida för Öresundståg

Keywords: sj gruppbokning, sj gruppresor telefon